Ξεκινά η περίοδος αιτήσεων για το Β κύκλο του Προγράμματος Business Launch του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας Αγ. Αναργύρων-Καματερού

Κοινοποίηση σε:

Ξεκινά η περίοδος αιτήσεων για την ένταξη νέων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Δυτικής Αθήνας, στο πρόγραμμα Business Launch (ΜικροΘερμοκοιτίδας) του Κέντρου Στήριξης επιχειρηματικότητας Αγ. Αναργύρων-Καματερού.

Το Κέντρο, που κλείνει ήδη έξι μήνες επιτυχημένης λειτουργίας, καλεί νέες επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στον Β’ κύκλο του προγράμματος Business Launch προκειμένου να τους παράσχει δωρεάν υποστήριξη και καθοδήγηση ώστε να “εκτοξεύσουν” την επιχείρηση τους, ενισχύοντας τη λειτουργία και τη δραστηριότητα της.

Το Πρόγραμμα παρέχει μια σειρά από δράσεις υποστήριξης, όπως σεμινάρια σε επιχειρηματικά θέματα ενδιαφέροντος, καθοδήγηση μέσα από εξατομικευμένη συμβουλευτική (coaching), δράσεις δικτύωσης καθώς και ενημέρωση για χρηματοδοτικές ευκαιρίες και δυνατότητες εμπορικής προβολής. Μέσα από το Πρόγραμμα οι επιχειρήσεις μαθαίνουν νέες πρακτικές για τη λειτουργία και προβολή της επιχείρησης τους (στρατηγικός σχεδιασμός, πωλήσεις, marketing, αλυσίδα αξίας, χρηματοδοτήσεις κ.ά.), αναπτύσσουν ολοκληρωμένα επιχειρηματικά πλάνα βάσει των δικών τους αναγκών και έρχονται σε επαφή με σημαντικούς εκπροσώπους του οικοσυστήματος και της αγοράς.

Το Πρόγραμμα, απευθύνεται σε νέες επιχειρήσεις που ξεκίνησαν τη δραστηριότητα τους κατά την τελευταία πενταετία, ή επιχειρήσεις που τα τελευταία 5 χρόνια έχουν ξεκινήσει μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα την οποία επιθυμούν να ωριμάσουν. Έχει σχεδιαστεί από εξειδικευμένους επιχειρηματικούς συμβούλους και προσφέρεται δωρεάν, στο πλαίσιο των δράσεων του Δήμου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την ανάπτυξη της οικονομικής δραστηριότητας στην περιοχή.

Οι αιτήσεις για τον Β’ κύκλο θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 25 Μαΐου 2022, μέσω του businessagankam.gr/applicationbusinesslaunch. O B κύκλος αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του Ιουνίου και να ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2022.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Κέντρο δεν εστιάζει μόνο στις νέες επιχειρήσεις. Εκτός του Προγράμματος Business Lauch προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες πληροφόρησης σε κάθε τύπο επιχείρησης (ανεξάρτητα κλάδου και χρόνου δραστηριότητας) μέσα από τις δωρεάν υπηρεσίες Business Support (ΚΥΠΕΕ) οι οποίες περιλαμβάνουν συνεδρίες πληροφόρησης με επιχειρηματικούς και χρηματοδοτικούς συμβούλους και χρήσιμα εργαλεία και οδηγούς επιχειρηματικότητας.

alternatetext

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης