Συνέδριο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για το Μέλλον της Βιώσιμης Χρηματοδότησης

Κοινοποίηση σε:

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς διοργανώνει διεθνές συνέδριο με τίτλο «The Future of Sustainable Finance» (Το Μέλλον της Βιώσιμης Χρηματοδότησης) την Τετάρτη 29 Ιουνίου στο Μέγαρο Καρατζά, στην Αθήνα.

Το συνέδριο θα επικεντρωθεί στις τρέχουσες ευρωπαϊκές και διεθνείς εξελίξεις στον τομέα της βιώσιμης χρηματοδότησης από θεσμική και πρακτική άποψη, στις προκλήσεις και στις προοπτικές, καθώς και σε ένα ευρύ φάσμα επίκαιρων ζητημάτων ESG που καλύπτουν στρατηγικές επιχειρηματικού μετασχηματισμού, θέματα χρηματοδότησης, συμμόρφωσης και επενδυτικών επιλογών.

Στο Συνέδριο συμμετέχουν υψηλού επιπέδου στελέχη και εμπειρογνώμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και εκπρόσωποι φορέων και εταιρειών, όπως για παράδειγμα ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο Οικονομικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης. Επιπλέον, θα συμμετάσχουν ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, καθως και οι οι τρεις Πρόεδροι των τριών Ευρωπαϊκών Εποπτικών Αρχών και πιο συγκεκριμένα οι Verena Ross, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αρχής Κινητών Αξιών και Αγορών (ESMA), η Petra Hielkema, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφαλίσεων και Επαγγελματικών Συντάξεων (EIOPA) και ο José Manuel Campa, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αρχής Τραπεζών (EBA).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αντζέντα του συνεδρίου, μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ για να κάνετε την εγγραφή σας στο συνέδριο μπορείτε να πατήσετε εδώ.

alternatetext

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης