Enterprise Greece Exports Academy

Κοινοποίηση σε:

Η Enterprise Greece Exports Academy ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2022 με στόχο την ενδυνάμωση των εξαγωγέων και την απόκτηση νέων δεξιοτήτων, ώστε να προσεγγίσουν διεθνείς αγορές, ενισχύοντας ταυτόχρονα την εξωστρέφεια της χώρας. Παρέχει στοχευμένη εκπαίδευση και κατάρτιση, εξατομικευμένη συμβουλευτική και τεχνικές γνώσεις για παραγωγικές επιχειρήσεις, που ενδιαφέρονται να διεισδύσουν σε σημαντικές αγορές, να αναπτύξουν τις πωλήσεις τους και να εδραιωθούν σε αυτές.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Ενδυνάμωση Εξαγωγικών Δεξιοτήτων”, συνεχίζεται με δύο συμπληρωματικά σεμινάρια:

  • Ανάπτυξη Πωλήσεων μέσω στοχευμένης Συμμετοχής σε Διεθνείς Εμπορικές Εκθέσεις
  • Τεχνικές Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας για Ανάπτυξη Εξαγωγών.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν διαδικτυακά σε ολιγομελή τμήματα, μέχρι 15 ατόμων. Το καθένα εξ αυτών ολοκληρώνεται σε δύο τρίωρες διαδικτυακές συνεδρίες. Με την ολοκλήρωση κάθε σεμιναρίου, θα απονεμηθεί στους εκπαιδευομένους πιστοποιητικό παρακολούθησης. Το πρόγραμμα θα επαναληφθεί τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε:

1. Στελέχη εξαγωγικών επιχειρήσεων που ειδικεύονται α) στις πωλήσεις, β) στην ανάπτυξη νέων αγορών και γ) στο μάρκετινγκ και

2. Εξαγωγικές εταιρίες προϊόντων ή/και υπηρεσιών, από κάθε επιχειρηματικό κλάδο, με υπάρχουσα ή δυνητική εξαγωγική δραστηριότητα.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών (έως 15 άτομα ανά τμήμα).

Enterprise Greece Exports Academy απευθύνεται σε όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, εξαγωγικής εμπειρίας και κλάδου δραστηριότητας, αλλά και σε όλα τα στελέχη που αντιλαμβάνονται τις αυξημένες απαιτήσεις των εμπορικών συναλλαγών με εταιρείες / πελάτες από όλο τον κόσμο και που επιθυμούν να ενισχύσουν τις απαραίτητες δεξιότητες και τεχνογνωσία ώστε να ανταποκριθούν επιτυχώς.

Περισσότερες πληροφορίες https://www.enterprisegreece.gov.gr/eksoteriko-emporio/pliroforisi-ekpaidefsi/enterprise-greece-exports-academy

Πηγή: http://www.sepe.gr/

alternatetext

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης