Ενημερωτική ημερίδα για τις ευκαιρίες του Ταμείου Ανάκαμψης για τις επιχειρήσεις

Κοινοποίηση σε:

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών και την Ειδική Υπηρεσία του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, διοργανώνει εναρκτήρια ενημερωτική ημερίδα με τίτλο “Ενημέρωση των μελών του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, οικονομολόγων, λογιστών-φοροτεχνικών και επιχειρήσεων, για τις ευκαιρίες και τις προοπτικές που αναδύονται από την ορθή αξιοποίηση των κονδυλίων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0“.

Στην ημερίδα θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τις επιχειρήσεις καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους στο οικοσύστημα των επιχειρήσεων, όπως για παράδειγμα ποιοι κλάδοι μπορούν να υπαχθούν στα επενδυτικά και δανειοδοτικά προγράμματα του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» ή πως μπορούν οι επιχειρήσεις να βρουν περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης από το «Ελλάδα 2.0», κτλ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την Πέμπτη, 9 Ιουνίου, στις 17:00, στην αίθουσα Ιλισσός του Divani Caravel (Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2).

Θα μεταδοθεί επίσης και ζωντανά, από το κανάλι του ΟΕΕ στο YouTube και από τη σελίδα του ΟΕΕ στο Facebook, ενώ συντονιστής θα είναι ο δημοσιογράφος, Σωτήρης Ξενάκης.

Στην εναρκτήρια εκδήλωση θα μιλήσουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης, και ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Για την εγγραφή σας στην εκδήλωση, πατήστε εδώ.

alternatetext

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης