«Μεταποίηση – Εφοδιαστική αλυσίδα»: Ξεκινά η αξιολόγηση των επενδυτικών σχεδίων

Κοινοποίηση σε:

Ξεκινά την Τρίτη 18 Απριλίου 2023 η αξιολόγηση των αιτήσεων των επενδυτικών σχεδίων που κατατέθηκαν στο Καθεστώς «Μεταποίηση – Εφοδιαστική Αλυσίδα». Για τον σκοπό αυτό συγκροτήθηκαν οι αρμόδιες Επιτροπές Αξιολόγησης των προς υπαγωγή επενδυτικών σχεδίων, στο πλαίσιο της υπ΄ αριθμ. 74086/21.07.2022 απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκου Παπαθανάση.

«Μεταποίηση – Εφοδιαστική Αλυσίδα»: 401 αιτήσεις άνω του 1 δισ. ευρώ στο καθεστώς ενίσχυσης

Διαδικασία αξιολόγησης εντός 45 ημερών

Με την Διαπιστωτική πράξη επιχειρησιακής λειτουργίας του Πληροφοριακού Συστήματος Αναπτυξιακού Νόμου εκκινεί η διαδικασία της συγκριτικής αξιολόγησης, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 45 ημερών.

Σε περίπτωση που η αξιολόγηση δεν ολοκληρωθεί εντός του προαναφερθέντος χρονικού πλαισίου, ανατίθεται σε ορκωτούς ελεγκτές η περάτωση της διαδικασίας εντός 10 ημερών.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα ακολουθήσει η δημοσιοποίηση του προσωρινού πίνακα αποτελεσμάτων ο οποίος και θα αναρτηθεί στον δικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Ιδιωτικών Επενδύσεων και Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (https://ependyseis.mindev.gov.gr).

Πηγή: https://www.ot.gr/2023/04/10/epixeiriseis/metapoiisi-efodiastiki-alysida-ksekina-i-aksiologisi-ton-ependytikon-sxedion/

alternatetext

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης