Ξεκινάει ο Δ΄ κύκλος του προγράμματος της Μικρο-Θερμοκοιτίδας του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας Αγ. Αναργύρων-Καματερού.

Κοινοποίηση σε:

Ο Δ’ κύκλος του Προγράμματος Business Launch του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας Αγ. Αναργύρων Καματερού ξεκινάει σύντομα.

Είναι ανοιχτή η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για την ένταξη νέων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Δυτικής Αθήνας, στο πρόγραμμα Business Launch (ΜικροΘερμοκοιτίδας) του Κέντρου Στήριξης επιχειρηματικότητας Αγ. Αναργύρων-Καματερού.

Το Κέντρο καλεί νέες επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στον Δ’ κύκλο του προγράμματος Business Launch προκειμένου να τους παράσχει Δωρεάν υποστήριξη και καθοδήγηση ώστε να “εκτοξεύσουν” την επιχείρηση τους, ενισχύοντας τη λειτουργία και τη δραστηριότητα της.

Το Πρόγραμμα παρέχει μια σειρά από δράσεις υποστήριξης, όπως σεμινάρια σε επιχειρηματικά θέματα ενδιαφέροντος, καθοδήγηση μέσα από εξατομικευμένη συμβουλευτική (coaching), δράσεις δικτύωσης καθώς και ενημέρωση για χρηματοδοτικές ευκαιρίες και δυνατότητες εμπορικής προβολής. Μέσα από το Πρόγραμμα οι επιχειρήσεις μαθαίνουν νέες πρακτικές για τη λειτουργία και προβολή της επιχείρησης τους (στρατηγικός σχεδιασμός, πωλήσεις, marketing, αλυσίδα αξίας, χρηματοδοτήσεις κ.ά.), αναπτύσσουν ολοκληρωμένα επιχειρηματικά πλάνα βάσει των δικών τους αναγκών και έρχονται σε επαφή με σημαντικούς εκπροσώπους του οικοσυστήματος και της αγοράς.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

alternatetext

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης